Kidune UNEste copiii!

Kidune a aparut pentru a uni copiii cu aceleasi dorinte si viziuni inteligente. Intr-o lume in continua schimbare, digitalizare si dezvoltare, Kidune raspunde tuturor nevoilor si ideilor SMART.

Misiunea noastra este de a oferi valoare adaugata pentru parintii moderni ce cauta inovatie si functionalitate pentru copii lor. Suntem parteneri in dezvoltarea abilitatilor copiilor si cautam mereu alaturi de Dvs cele mai

Pentru noi, un magazin cu articole destinate copiilor, reprezinta un magazin realizat de catre oameni ce cunosc copiii, care sa contina cele mai bune produse si sa asigure o experienta de cumparaturi fara effort.

Magazinul

Inspiratie fara efort

Nu va veti pierde prin magazinul nostru online. Veti fi inspirati de noutati, veti gasi produse interesante la orice click, organizate in categorii si colectii semnificative pentru fiecare etapa si varsta a micutului pentru care faceti cumparaturi. Ne straduim incontinuu ca experienta KIDUNE sa fie una placuta, fara effort, de la site si pana ce comanda ajunge la Dvs.

Produse

Intotdeauna cu substanta si stil

Scotocim planeta sa aducem cele mai bune brand-uri in acelasi loc si vom vinde doar produse ingenioase. In realitate, produsele sunt testate de cei mici si aprobate de parintii lor inainte de a fi vandute.

De asemenea, noi cream produsele noastre proprii, exclusiv la noi eticheta KIDUNE ofera stil pentru varsta 0-5 ani. Veti gasi calitate premium la preturi accesibile.

Parinti

Creatorii colectiilor

Parintii KIDUNE sunt sute de mamici si tatici care ne ajuta sa alegem cele mai potrivite jucarii pentru copiii lor, le testeaza si pastreaza! Astfel, fiecare produs este intradevar util.

Modul KIDUNE

Util, Prietenos, cu Integritate

Mai simplu spus, am reusit sa cream un set de valori pe care le transmitem

Intotdeauna ne-am spus ca atunci cand vom crea o afacere o vom face intr-un mod placut; intotdeauna vom vinde produse pe care noi le-am avea in casa noastra si pentru copiii nostri; vom face ce este corect pentru colegii nostril care au sansa s ani se alature si pentru clientii nostril care ar putea allege alt magazine, dar ne aleg pe noi.

Deci, am putea fi aici doar sa deschidem un magazine, dar suntem aici ghidandu-ne dupa principiile pe care le avem mereu in minte:

Credem ca:

  • Cumparaturile pentru cei mici ar trebui sa fie la fel de placute ca si cumpraturile pentru adulti.
  • Intotdeauna sa fim de ajutor si intotdeauna sa fim aici, indifferent de moment
  • Suntem intotdeauna impreuna, suntem amabili cu clientii, furnizorii, dar si unii cu altii. Egalitatea, incluziunea si toleranta sunt peste tot. Folositi-le cu prima ocazie
  • Ne ascultam intotdeauna clientii si actionam dupa cee ace ne transmit
  • Stilul si substanta pot exista deopotriva, prin urmare, calitate, design si utilitate vor fi intotdeauna intalnite in magazinul nostr.
  • A fi parinte la inceput de drum este cateodata greu, de aceea intotdeauna vom face alegerile in functie de parerile parintilor ce cumpara produse din magazinul nostru.